Sponsoring - Een goed idee

De Vlaamse Ju-Jitsu Federatie vzw sponsoren is veel meer dan steun bieden aan onze organisatie. Het betekent een commerciële meerwaarde naar u toe. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf een maximum aan visibiliteit en uitstraling krijgt. De goede reputatie van de V.J.J.F. vzw als een professionele organisatie die instaat voor de verspreiding van sportbeoefening voor jong en oud en dit doet door een uiterst veilige vorm van zelfverdediging aan te bieden, zorgt mee voor het positieve imago van uw organisatie. Tevens vermelden wij graag dat de V.J.J.F. vzw nog een jonge maar snelgroeiende organisatie is waarbij u veel voordeel kan halen uit de sponsoring van een dergelijke organisatie: "The early bird catches the worm."

Voor de sponsoring van de Vlaamse Ju-Jitsu Federatie vzw bieden wij zowel sponsorpakketten als individuele sponsormogelijkheden aan.

De sponsorformules worden opgedeeld in:

Deze pakketten bestaan uit een aanbieding van sponsormogelijkheden tegen een voordelig tarief. Tevens garanderen wij de exclusiviteit binnen uw professionele sector voor wat de belangrijkste sponsormogelijkheden betreft. U blijft de concurrentie dus steeds een stapje voor !!!

Om uw visibiliteit te kunnen verwezenlijken, wordt er een limiet gezet op het aantal pakket-sponsors. Zo kan er maximaal 1 hoofdsponsor van de Vlaamse Ju-Jitsu Federatie vzw zijn en is er slechts plaats voor een maximum aan overige sponsorpakketten (2 Keimochi-sponsors en 2 Samurai-sponsors). Wij bieden een goede individuele selectie aan om uw bedrijf op een positieve manier in de kijker te zetten.

Meer informatie kan u steeds bekomen bij:

Jan Van Gestel
Vlaamse Ju-Jitsu Federatie vzw
Drakenhoflaan 160
2100 Deurne
Tel.: 03/281 16 22
Gsm: 0486/91 19 94
E-mail: jan@vjjf.be