GastlessenHet Jeugd-Jitsuproject biedt aan de ju-jitsuclubs met een jeugdwerking onder andere de mogelijkheid om hun jeugdlessen d.m.v. vernieuwende thema's kleurrijker te maken.

Indien binnen uw club de jeugd en hun aangepaste opvoeding van groot belang is, dan heeft dit project met haar jeugdvriendelijke sportconcepten rond gezond sporten u zeker veel te bieden. Jeugd-jitsu is een innovatief project waardoor de jeugdafdeling van uw ju-jitsuclub met nieuwe jeugdconcepten kan kennis maken en extra sport- en didactisch materiaal kan krijgen.

Elke club die een jeugdwerking heeft, krijgt de mogelijkheid om via het document "Aanvraagformulier Jeugd-jitsu" gratis een gastlesgever in een van de vier thema's te ontvangen.

Thema's van de gastlessen


Spelvormen


Het Dierenparadijs


Wedstrijdvormen


Demo-team

Jeugdvriendelijke spel- en oefenvormen samengesteld op basis van het rijke bewegingsmateriaal van het ju-jitsu. Het programma is ideaal om uw jeugdwerking een extra accent te geven.
Leuke grondwerk-oefenvormen voor de jeugd, waarbij alle gevechtsposities (verdedigend en aanvallend) een dierennaam krijgen. Door de talrijke leuke oefenvormen beleven de kinderen veel plezier.
Laat uw jeugd kennismaken met de wedstrijdvormen van het ju-jitsu:
Fighting System
Duo System
Ne-Waza/BJJ
Random Attacks
Groundfight
Kinderen laten graag zien wat ze kunnen en treden graag op. De samenstelling van een demo-team bezorgt veel vrolijke momenten voor uw jeugdwerking en leert de kinderen samen te werken.

Meer info?

Bij een aanvraag voor een gastlesgever ontvangt uw club ook een "Ravotterskoffer", gevuld met verschillende sport- en didactische materialen.