Jeugdactiviteiten

Deelnemen aan sport- en bewegingsactiviteiten is niet alleen zeer leuk, het geeft de jongeren ook goed gevoel. Deze activiteiten geven de kans om ons gezonder, fitter en sterker te voelen en om al spelenderwijs tal van vaardigheden bij te leren. Daarnaast dragen ze bij aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van het kind (zelfvertrouwen, zelfreflectie, samenwerken, omgaan met winst en verlies...).

Binnen de V.J.J.F. vzw is het de Jeugdcommissie die verantwoordelijk is voor de organisatie van de verschillende activiteiten voor de jeugd. Door haar verschillende initiatieven wil de Jeugdcommissie sportkansen creëren voor jongeren onder 18 jaar. Deze jeugdactiviteiten zijn voor VJJF-jeugdleden en niet VJJF jeugdleden in gelijke maten toegankelijk.

Klik op de verschillende menu's onder ‘activiteiten’ voor meer informatie over:

  • Jeugdcommissie
    Hier kan je kennis maken met de samenstelling en het organogram van de activiteiten van de Jeugdcommissie.

  • Jeugdsportkamp
    Waar je alle belangrijke informatie i.v.m. de volgende Jeugdsportweekend terugvindt en eveneens leuke verslagjes, foto’s en filmpjes over de afgelopen edities van het Jeugdsportweekend.

  • Jeugdstages
    Een woordje uitleg over de verschillende federale jeugdstages.


Hulp gevraagd! / Satori Kwai Mortsel

'Ben je bruine of zwarte gordel en heb je zin om op regelmatige basis te komen assisteren bij onze jeugdafdeling, laat het ons dan weten.'
Bijkomende informatie over deze vacature vind je via DEZE LINK.

Myiamoto Bredene winnaar TOP-Fotowedstrijd 2017 / V.J.J.F. vzw