Jeugdstages

Wat zijn jeugdstages?
Jeugdstages zijn ju-jitsutrainingen die georganiseerd zijn voor de jeugdleden (onder 18 jaar) van de V.J.J.F. vzw. Een jeugdstage wordt meestal georganiseerd door een ju-jitsuclub in samenwerking met de Jeugdcommissie, maar de Jeugdcommissie kan ook haar eigen jeugdstage organiseren. Het opleggen van een leeftijdgrens is mogelijk (bv. federale jeugdstage tot en met 14 jaar).

Waarom deelnemen?
Een jeugdstage geeft jeugdleden de kans om de ju-jitsutechnieken die in de club zijn geleerd, verder te verdiepen en in andere situaties toe te passen. Daarbij doet de jonge ju-jitsuka belangrijke praktijkervaring op. Bovendien is een jeugdstage zeer leuk en biedt het de mogelijkheid om kennis te maken met ju-jitsuka’s van andere ju-jitsuclubs.

Hoe verloopt een jeugdstage?
Op deze jeugdstages geven verschillende lesgevers les aan meerdere leeftijdsgroepen van onze jeugdleden.

Jeugdstages in 2017
  • Open Sinterklaasstage Antwerpen – zondag 26 november 2017 van 10u00 tot 12u30 te Zandhoven - affiche

  • Sinterklaasstage Oost-Vlaanderen – zaterdag 2 december 2017 van 10u00 tot 12u00 te Sint-Niklaas
    Inschrijvingen voor 26 november via timvlbe@hotmail.com

7e Sinterklaasstage, 26 november 2017 (PCA)
Zondag 26 november was het weer zover … een super gezellige dag in onze dojo, een toffe Sinterklaasstage ingericht door het Prov. Comité Antwerpen (VJJF) in samenwerking met JJC Juzando. Er kwamen meer dan 110 kinderen opdagen van verschillende clubs. Na een opwarming in Sinterklaas en Zwarte Pieten stijl, gegeven door Jasmine, kregen de kinderen les in 3 groepen door erkende lesgevers.

LEES MEER